مژه هاتو تقویت کن

مژه هاتو تقویت کن

مژه ها هم یک چرخه طبیعی رشد، شبیه به موی سر دارند. رشد می کنند، می ریزند و دوباره یک بار دیگر رشد می کنند.مژه های قدیمی تر از بین می روند و مژه های جدید در حال رشد هستند با این حال اگر متوجه شدید که مژه های قدیمی شما سریع تر از آنچه که جدیدها رشد کنند، میریزند ممکن است دچار مشکل شده باشید.

استفاده از ریمل مژه و ابرو بی کیفیت:

بسیاری از تحقیقات و مطالعات نشان داده اند که زنان زیادی به علت استفاده بیش از حد از ریمل مژه و ابرو و یا استفاده از لوازم آرایشی بی کیفیت، مژه های خود را از دست می دهند. ریمل های ضد آب یکی از اصلی ترین دلایل ریزش مژه میشود.

در برخی موارد، بعضی از افراد واکنش های حساسیتی به این ماده را دارند که باعث ریزش مژه ها می شود. ریمل های مژه و ابرو با چند ماده شیمیایی ساخته شده اند، و حتی ممکن است واکنش های آلرژیک ایجاد کند و منجر به ریزش مژه شود.

همچنین اگر نسبت به آلرژن های هوایی، مانند گرد و غبار، حشرات، حیوانات خانگی آلرژی دارید، توصیه می شود که از ریمل های مژه و ابرو استفاده نکنید، زیرا ممکن است یکی از دلایل ملتحمه و درماتیت نیز باشد.

اگر شما دارای پوست حساس هستید و آلرژی دارید، پیشنهاد می شود که از ماسک استفاده کنید. حتی اگر این کار را نکنید، باید مراقب باشید که چشمانتان را بشویید و به صورت کامل و به آرامی انواع آرایش چشم و مژه هایتان را پاک کنید.

استرس و فشار:

هنگامی که شما تحت استرس و فشار طبیعی زیاد هستید، ممکن است باعث ریزش مژه هایتان شود. هنگامی که تحت تنش قرار می گیرید، بر بدن شما نیز تاثیر می گذارد.

تغییرات متابولیسم و سطوح کورتیزول( هورمون هایی که مسئولیت پاسخ نگهداری و کنترل مژه هایتان را به عهده دارند)، دچار نوسانات می شوند، این نوسانات ناشی از سطوح بالای استرس است و در نهایت منجر به ریزش مژه ها میشود.

این ریزش فقط برای موی سر یا مژه نیست، حتی ممکن است، موهای سینه و یا شانه شما شروع به ریزش کنند

اختلال مو کنی یا تریشوتیلومانیا:

این اختلال با وضعیت روحی شما همراه است. در این حالت بیمار موهای خود را می کند و برخی افراد مژه ها و ابروهایشان را می کنند. این بیماران هر مو را از ریشه خود بیرون می آورند.

این وضعیت معمولاً در دوران کودکی و یا نوجوانی شروع می شود و یا در بعضی مواقع با شروع بلوغ انجام می شود. در حالی که بسیاری از بیماران آن را زود درمان می کنند، اما در برخی دیگر این وضعیت تا بزرگسالی ادامه دارد.

تیروئید:

داشتن غده تیروئید بیش از حد فعال یا غیرفعال نیز می تواند باعث ریزش مژه ها شود. یک تیروئید بیش از حد فعال باعث ناتوانی در تحمل گرما، کاهش وزن، سردرد و مشکل در خواب می شود.

از سوی دیگر، یک غده تیروئید ضعیف باعث می شود که مژه ها و ابروها بی دلیل نازک و شکننده و خشک شوند. همچنین باعث ایجاد علائمی، مانند:خشکی پوست ، تهوع، استفراغ، یبوست و افزایش وزن می شود.

تقویت مژه و حالت دهنده هیالورونیک:

امروز ویتابن برای شما عزیزان تقویت مژه و حالت دهنده هیالورونیک رو معرفی میکنه،حالت دهنده و تقویت کننده هیالورونیک با بافت ژله‌ای حالت شفاف دارد و فاقد رنگ است،این ریمل بدون رنگ،دارای فرمولاسیون ویژه جهت پرپشت کردن و تقویت مژه ها می باشد و از آنجایی که فاقد رنگ می باشد سبب میشود آرایشی کاملا طبیعی و جلوه ای زیبا به چشم ها بدهد. این محصول سبب مرطوب نگه داشتن مژه ها می شود و دوام خوبی بر روی مژه ها دارد،ریمل حالت دهنده و تقویت کننده هیالورونیک،دارای برسی بزرگ و پر می باشد که سبب میشود با یک بار حرکت برس بر روی مژه ها کلیه مژه ها را تحت پوشش قرار میدهد.

کاربر نویسنده
ارسال دیدگاه