
ساندویچها که در اغلب موارد به عنوان میان وعده مصرف میشوند، در صورتی که نیازهای بدن را به طور کامل تامین کنند، وعده غذایی اصلی محسوب میشوند.
اهمیت سلامت مواد تشکیل دهنده ساندویچ ها اعم از نان، محتویات و ادویهجاتی که در آنها مصرف میشود، باید از سلامت کامل برخوردار باشند.
نان ساندویچها باید از آرد کامل و غنی تهیه شده باشد و هنگام تهیه آنها تا حد ممکن از نانهای سبوسدار و غلات کامل استفاده شود.
هنگام تهیه ساندویچها باید از غذاهای سرخکردنی، گوشتها فرآوری شده و پرچرب مانند سوسیس و کالباسها پرهیز کرد و به جای آن از گوشتهای سفید و سالم استفاده شود.
باید به همراه ساندویچها از سبزیجات و صیفیجات تازه و متنوع استفاده شده و از مصرف سسهای پرچرب و نمک فراوان به همراه آنها خودداری کرد.
وزن و وضعیت فیزیکی هر فرد هنگام تهیه ساندویچ از عوامل کلیدی محسوب میشود؛ افرادی که دچار چاقی و اضافه وزن هستند، باید از مصرف مواد سرخکردنی و فرآوری شده در تهیه ساندویچها بپرهیزند و در مقابل منع چندانی برای افراد لاغر از بابت کالری دریافتی ناشی از خوردن ساندویچها وجود ندارد.
در صورتی که ساندویچ نیازهای غذایی فرد و میزان کالری مورد نیاز را تامین کند و در تهیه آن از مواد سالم استفاده شود، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در مدرسه، دانشگاه و محل کار مود استفاده قرار گیرد.
شما می توانيد بهترين خرید اینترنتی و آنلاین را با تخفيف بسيار خوب از ويتابن تهيه نماييد
سالمسازی ساندویچ؛ چرا و چگونه؟
ساندویچ غذایی است سرشار از انرژی که به عنوان میانوعده به دانشآموزان توصیه میشود و اگر به طور صحیح و مقوی تهیه شود، حتی میتواند یک وعده غذایی اصلی را تشکیل دهد. در کل، این میانوعده به تمرکز، یادگیری و تقویت حافظه ی دانش آموزان کمک بسیاری میکند.
در قدیم نوعی میانوعده به نام “لقمه” وجود داشت که همان ساندویچ کنونی بود، ولی در آن زمان خیلی سالمتر تهیه میشد و معمولا ترکیبی از نان و پنیر و سبزی، یا نان و پنیر و گردو بود.
اکنون نیز ساندویچها به عنوان میانوعده یا حتی جزو غذاهای اصلی هستند که بهتر است به جای نان سفید از نان سبوسدار یا نان غنی شده در تهیهشان استفاده شود و تمامی گروههای غذایی به عنوان اجزای تشکیلدهنده در آنها موجود باشند.
ولی مشکل عمده ی ساندویچها، استفاده از مقدار زیادی سس سفید در آن است که چرب بوده و بیماریهای زیادی را به همراه دارد. از اینرو، میتوان به جای سس مایونز از سس گوجه استفاده کرد و از سرخ کردن زیاد مواد غذایی در روغن خودداری کرد.
خیار شور نیز به علت داشتن نمک زیاد مضر است، بنابراین میتوان به جای آن از خیار تازه، گوجهفرنگی و کاهو بهره برد.
توصیه میشود غذاهای نیمه آماده مثل سوسیس و کالباس و همبرگر تا حد امکان کمتر مصرف شود، زیرا مواد نگه دارنده بسیاری دارند.
شما می توانید بهترین خریدها را در فروشگاه اینترنتی ویتابن با تخفیف مناسب خرید نمایید
برای بازدید از فروشگاه ویتابن کلیک کنید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.